Hlavní obsah

Kouzelník požádal přítelkyni o ruku nanejvýš originálním způsobem

– Edinburgh
Novinky, zpe

Doslova kouzelnou žádost o ruku předvedl v úterý Neil Henry na jednom z představení v Edinburghu. Své přítelkyně se zeptal, zda si ho vezme, přímo na pódiu pomocí originálního triku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kouzelník Neil Henry požádal svou přítelkyni o ruku originálním způsobem.Video: StuartPiper, Newsflare.com

 
Článek

Sedmatřicetiletý kouzelník Neil si přizval na pódium svoji přítelkyni, aby mu „pomohla“ s trikem. Požádal ji, aby si stoupla před mikrofon a četla písmenka z těstovin, které následně začal tahat ze svých úst.

Jeho přítelkyně Charlie tedy začala číst písmena m, a, r. (marry me - anglicky vezmi si mě). V tu chvíli Charlie došlo, co bude zřejmě následovat. „Vážně se ptáš na...Můj bože,“ zvolala.

Když ze sebe Neil doslova vysoukal celou větu, publikum začalo tleskat. Poté své dívce řekl: „Mít tě ve svém životě je opravdové kouzlo a nechci, aby někdy skončilo.“ Klekl si na koleno a vzápětí předvedl další trik - z ohně vykouzlil krabičku s prstýnkem.

„Takže, Charlie Gardnerová, vezmeš si mě?“ pokračoval. Šokovaná a šťastná Charlie se slzami v očích odpověděla, že samozřejmě ano, z čehož se kouzelník neskutečně radoval.

Zásnuby na výročí

Na závěr své show Neil poděkoval obecenstvu, že s ním právě prožilo ten nejdůležitější den v životě a pozval přihlížející na drink.

Festival v Edinburghu, na kterém Neil předvedl neobvyklou žádost o ruku, byl místem, kde se v roce 2013 s Charlie poznal, napsal server Daily Mail.

„Netušila jsem, že se něco takového stane. Potkali jsme v Edinburghu před dvěma lety a tohle bylo naše výročí,“ řekla Charlie serveru Daily Record.

Kouzelní se prý původně chystal předvést trik, při kterém by vytáhl z pusy samotný prstýnek. „Ale věděl jsem, že to by se Charlie nelíbilo,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám