Hlavní obsah

Kolumbijka vyvázla s pokutou za sex v gondole lanovky nad městem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokutu ve výši téměř 394 tisíc pesos (asi 2235 korun) dostala kolumbijská pornoherečka za to, že se s jedním mužem oddávala vášním během jízdy v gondole lanovky nad městem Cali. Záznam zveřejnila na internetu, což vyvolalo pobouření.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Pokuta za natáčení porna v lanovce? To je jako vytrhnout kočce jeden chlup,“ reagoval podle listu Daily Star jeden z místních obyvatel. „Pokuta? Měli by ji poslat do vězení,“ přidal se druhý.

S ostrou kritikou se ozval také ředitel místního dopravního podniku Oscar Ortiz, který vyzval policii, aby pár, který „nezodpovědným chováním narušuje naši veřejnou harmonii“, vypátrala a potrestala.

To se také stalo. „Našim zpravodajským agentům se podařilo najít osobu, která je tvůrcem digitálního obsahu pro dospělé a která se objevuje ve videu,“ potvrdil velitel metropolitní policie, generál Daniel Gualdron.

Policisté vypátrali oba aktéry z lanovky za několik dní. Zastavili je na ulici, kde jim sdělili, čeho se dopustili, a zároveň herečce předali výměr pokuty.

Aktérka prý ale ničeho nelituje. „Je to moje práce a není to poprvé, co se něco takového stalo. Obsah pro dospělé nepřestane existovat. A dopravnímu podniku jsem nezpůsobila žádnou škodu. Když se mám ale zodpovídat, tak to udělám,“ uvedla podle listu El Tiempo.

Jiného názoru je starosta města Jorge Iván Ospina. „Lidé, kteří mají v lanovce sex, se zbláznili. Podle policejního řádu se dopouštějí přestupku. Musí jít k psychiatrovi, protože jsou nezodpovědní,“ řekl.

Stevard přistihl dvojici při sexu na palubní toaletě, cestující natáčeli

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám