Hlavní obsah

Kolemjdoucí chytil roční dítě, vypadlo ze druhého patra

Novinky, vps

Pohotovou reakci prokázal muž v čínském městě Čung-šan, když chytil do náručí roční dítě, které vypadlo z okna ve druhém patře. Předpokládá se, že hledalo svou matku, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kolemjdoucí chytil do náručí roční dítě, které vypadlo z okna ve druhém patřeVideo: Reuters

 
Článek

K incidentu došlo v neděli, televize však záběry odvysílala až ve čtvrtek. Bezpečnostní kamera zachytila dva muže, kteří viděli, že dítě může spadnout, a přiběhli pod okno. S nataženýma rukama pak čekali, jestli dojde na nejhorší.

Ostatní lidé položili na zem pod okno kartóny a sedák v naději, že tím zmírní náraz, pokud by dítě spadlo, nakonec to však nebylo potřeba. Jeden z čekajících mužů ho totiž chytil do náručí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Moc jsem o tom nepřemýšlel. Jen jsem se bál, že se mi ho nepodaří chytit,“ řekl zachránce, kterého média identifikovala jen příjmením Li.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sousedé chytili holčičku, která vypadla ze čtvrtého patraVideo: Reuters

Velmi podobný případ se stal loni také v Číně. Ve městě Ning-chaj tam z parapetu ve čtvrtém patře vypadla dvouapůlletá holčička, kterou nechali rodiče samotnou doma. Zachránili ji zaměstnanci sousední firmy, kteří slyšeli její nářek a přiběhli na pomoc. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám