Hlavní obsah

Kočka se schovala majitelům do kufru. Odhalili ji až na letišti

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrodružnou povahu projevila kočka Candy, která vyrazila na cesty se svými majiteli. Ti o ní ovšem nevěděli. Černého pasažéra objevili až ve chvíli, kdy byl jejich kufr, kam se zvíře schovalo, vybrán k náhodné prohlídce na letišti. Manželé Coolovi byli nepřekvapivě poněkud v šoku, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nick a Voirrey Coolovi byli na cestě z ostrova Man do New Yorku, kde chtěli oslavit Nickovy 40. narozeniny. Až na letišti zjistili, že se do kufru, který nechali záměrně prázdný, aby si v něm něco mohli přivézt, vkradla jedna z jejich tří koček Candy. „Byli jsme totálně v šoku,“ řekl Nick. „Musela dovnitř vlézt těsně před odjezdem na letiště, ale vůbec nic jsme neslyšeli, ani necítili,“ dodal.

Poprvé manžele napadlo, že je něco špatně, když si je na letišti vzali stranou do oddělené místnosti. „Letištní ochranka byla taky dost zmatená a stále se nás ptala, jestli je kufr náš a zda projel skenerem. Už nám došly nápady, o co by mohlo jít, když se pak manželka zeptala, zda v něm snad není kočka,“ doplnil Nick.

Manželé se naštěstí vyhnuli jakýmkoli dalším komplikacím a letištní ostraha z černého kočičího pasažéra nevyvodila žádné následky. Pro Candy si přijel otec Voirrey a odvezl ji. „Teď je zpět doma a my si můžeme užít náš výlet,“ uzavřel Nick.

Nechtěla platit za nadměrné zavazadlo. Oblékla si přes dva kilogramy oblečení

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám