Hlavní obsah

Kidmanová: S Adrienem jsme jenom přátelé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CANNES

Od té doby, co přijela Nicole Kidmanová do Cannes, festival jakoby získal na lesku a zajímavosti. Stránky většiny zahraničních zpravodajských serverů plní informace o její kráse, půvabu a talentu. Poté, co na tiskové konferenci před dvěma dny herečka prohlásila, že kvůli případné lásce se vzdá kariéry, musí více než kdy jindy vyvracet spekulace o údajných partnerech. Naposledy o Adrienu Brodym.

Foto: Martina Slaufinka
Článek

Australská kráska je od roku 2001, kdy se s ní kvůli Španělce Penelope Cruzové rozvedl manžel Tom Cruise, sama. Její osobní život se sice zhroutil, ale její kariéra závratně stoupá. Také se však množí spekulace a dohady o jejím soukromém životě.

Ewan a Jude jsou ženatí

Po obrovském úspěchu muzikálu Moulin Rouge, kde zazářila po boku Skota Ewana McGregora, museli oba protagonisté stále vysvětlovat, že vášeň a láska, kterou prožívali na plátně, se do jejich soukromých životů nepřenesla. Nicole tisku stále opakovala, že ačkoliv byla unešená pokaždé, když ji Ewan - alias básník Christian - ve filmu zpíval milostnou píseň, nic spolu nemají. Zdůrazňovala, že je McGregor šťastně ženatým otcem dvou dcer.

V letošním roce rozvířila stránky bulvárního tisku její údajná aféra s britským hercem Judem Lawem, ke které mělo dojít během natáčení společného filmu v Rumunsku. Jude Law je ženatý s módní návrhářkou Sadie Frostovou a má s ní čtyři děti. Média Nicole Kidmanovou obvinila z rozvracení jejich rodiny asi měsíc poté, co se Lawovi a Frostové narodila dcera Rudy. Herečka neúnavně opakovala, že jsou s Judem jenom přátelé a prosila, aby novináři brali ohled na soukromí kolegy i jeho manželky.

Adrien má přítelkyni

Naposledy byl Nicole Kidmanové přisouzen Adrien Brody, který stejně jako ona získal letos Oscara za nejlepší výkon v hlavní roli. On představoval pianistu Wladyslawa Szpilmana, ona spisovatelku Virginii Woolfovou.

Nedávno byli spolu herci viděni v restauraci na Manhattanu a Brody také Kidmanovou doprovázel na jednu společenskou událost v New Yorku. Teď byl přítomen na canneské premiéře Nicolina posledního filmu Dogville. Jakýkoliv milostný poměr však Kidmanová podle časopisu Hello vyvrací: "Nikoho nemám. Adrien je zábavný kamarád a rádi si spolu vyrazíme. On má ale přítelkyni."

Nicole Kidmanová je krásná a úspěšná. Přesně splňuje parametry hvězdy, která publikum zajímá, a proto ji tisk neúnavně sleduje. Do té doby, než sama veřejnosti představí vyvoleného svého srdce, spekulace v médiích nejspíš neutichnou.

Reklama

Související články

Kidmanová opět prozářila festival v Cannes

Australská herečka Nicole Kidmanová oslnila davy fanoušků během premiéry svého nejnovějšího filmu Dogville. Snímek Larse Von Triera v Cannes soutěží o Zlatou...

Výběr článků

Načítám