Hlavní obsah

Keňan randí s identickými trojčaty. S každým tráví stejně času

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejenom keňská média v poslední době zaujal románek muže jménem Bigman Stevo, jenž chodí s identickými trojčaty Cate, Eve a Mary. Všem zúčastněným prý polyamorní vztah vyhovuje, a to i díky spravedlivému harmonogramu, díky němuž Keňan tráví se všemi sestrami rovnocenný čas, píše server Oddity Central.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

S Bigmanem se nejprve seznámila Cate, která o něm následně informovala i své sestry. Brzy poté se trojice žen muže zeptala, zda by nechtěl začít romantický vztah se všemi sestrami zároveň. A Bigman souhlasil.

„Sledovala jsem ho na YouTube a jednoho dne jsem o něm řekla sestře Mary. Ta se mi svěřila, že se jí líbí, a když jsme ho ukázaly sestře Eve, zjistily jsme, že se jí líbí taky,“ popsala Cate, jak se vyvíjely začátky neobvyklého vztahu.

Společné rande v pátek

Aby na sebe trojčata nežárlila, vytvořila speciální harmonogram, díky kterému Keňan tráví se všemi sestrami stejný čas.

„Naplánovaly jsme to tak, že každou z nás bere ven postupně v pondělí, v úterý a ve středu. V pátek pak máme společné rande. Podmínkou je, že nás musí milovat všechny stejně. Alespoň by se o to měl snažit,“ svěřila se trojčata.

Bigman, jenž o sobě říká, že je obchodník a tvůrce obsahu, novinářům sdělil, že mít více žen najednou je pro něj zcela přirozené.

Stejný vzhled, stejný vkus. Identická dvojčata randí s identickými dvojčaty

Koktejl

„Věřím, že moje láska nepatří pouze jedné ženě a že jsem byl narozen jako polygamní osoba, to o mně ví každý. Jsem vždy upřímný a věrný. Moje bývalé přítelkyně mě vždy opustily, protože jsem chtěl do vztahu přivést další ženu. Nechci podvádět, chci jenom přidávat a do cesty mi vždy shodou okolností přijde další požehnání,“ vysvětlil Keňan svoji vztahovou teorii.

Od sebe je nerozezná

Cate, Eve a Mary se svěřily, že je to úplně poprvé, co sdílí jednoho partnera, a že do jejich polyamorního vztahu jednoznačně žádnou další ženu nechtějí – bez ohledu na to, jaký názor na to má Bigman.

Na otázku, zda plánují manželství, či dokonce potomka, sestry odpověděly, že nikam nespěchají, ale pokud by se to stalo, braly by to jako velké požehnání. Aktuálně však pracují spíše na tom, aby je Bigman od sebe rozeznal, neboť mu to i po několikatýdenním vztahu stále činí problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám