Hlavní obsah

Každý den psala mrtvému otci. Po čtyřech letech přišla odpověď

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chastity Pattersonová z Newportu z Arkansasu posílala každý den po celé čtyři roky zprávy o svém životě formou esemesek na telefonní číslo, které patřilo jejímu mrtvému otci. Ve čtvrtek 24. října v předvečer výročí otcovy smrti poslala další esemesku, když jí přišla odpověď.

Foto: Profimedia.cz

Po čtyřech letech psaní na číslo, které mělo patřit mrtvému otci, přišla odpověď (Ilustrační foto)

Článek

„Ahoj tati, to jsem já. Zítra mě zase čeká těžký den!“ napsala třiadvacetiletá Chastity. Zpráva pokračovala dál, dívka se v ní zmínila jak o otcově smrti, tak o tom, jak je ráda, že se jí podařilo absolvovat školu a překonat rakovinu. A pak se stalo něco, co mladá slečna nečekala.

Chlapec pomohl objasnit 27 let nevyřešené zmizení

Koktejl

„Ahoj zlatíčko, nejsem váš otec, ale dostávám všechny vaše zprávy za poslední čtyři roky. A pokaždé se těším na další. Jmenuji se Brad, v srpnu 2014 jsem přišel o dceru při autonehodě a vaše zprávy mě udržely při životě,“ vysvětlil muž na druhé straně telefonního spojení.

„Je mi líto, že jste přišla o někoho tak blízkého. V průběhu let jsem sledoval, jak rostete a čím si procházíte více než kdokoliv jiný. Po celou tu dobu jsem vám chtěl napsat, ale nechtěl jsem vám zlomit srdce,“ pokračoval muž ve vysvětlování.

„Jste mimořádná žena. Kdyby moje dcera žila, přál bych si, aby byla přesně taková, jako jste vy,“ uzavřel.

Otce už můžu nechat odpočívat, prohlásila Chastity

Chastity sdílela komunikaci s mužem, jemuž patřilo číslo, o němž se domnívala, že patří jejímu otci, na Facebooku, kde příspěvek zaznamenal velký ohlas.

„Čtyři roky píšu svému tátovi, abych mu dala vědět, jak se mi daří. Dnes mi bylo dáno znamení, že je vše v pořádku a můžu ho nechat odpočívat,” napsala dívka na Facebook.

Dodala, že její zesnulý otec Jason Ligons ve skutečnosti nebyl jejím biologickým rodičem, ale staral se o ni jako o vlastní. „Nevynechal jedinou školní besídku, plakala jsem s ním, smála jsem se s ním, říkala jsem mu o všem, co mě trápí i co mi dělá radost, choval se ke mně zkrátka jako ten nejlepší táta,“ uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám