Hlavní obsah

Kate Mossová je nejlépe oblékanou ženou světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská topmodelka Kate Mossová, která právě překročila třicítku, se podle čtenářek luxusního magazínu Glamour stala nejlépe oblékanou ženou na světě.

Foto: Ondřej Pýcha

Hana Zagorová

Článek

"Kate se vždycky obléká důmyslně a rezervovaně," potvrdila volbu modelčina přítelkyně Sadie Frostová.

Mossová se již loni vyšplhala poměrně vysoko, na první příčku však nedosáhla a skončila na druhém místě. Teprve letos se jí podařilo vítězství získat. Svrhla tak 28letou ukrajinskou herečku a modelku Millu Jovovichovou, která se propadla až na 13. místo.

Úctyhodný skok se letos podařil 38leté herečce Sarah Jessice Parkerové, která se z jedenácté pozice probojovala na druhou.

Na třetím místě se umístila Victoria Beckhamová, která tak vyšoupla zpěvačku Kylie Minogue až na 26. místo. Bývalé Spice Girl šlape na paty zpěvačka Beyoncé Knowlesová (22) a 19letá herečka Keira Knightley.

Reklama

Související články

Parkerová používá koňský šampón

Obdivovatelé oslnivé hřívy herečky Sarah Jessiky Parkerové budou možná překvapeni. Tajemství bohatých vlasů hrdinky seriálu Sex ve městě je venku. Herečka...

Kate Mossová zkolabovala

Světově proslulá topmodelka Kate Mossová již přestala zvládat boj s poruchami spánku, proto se rozhodla vyhledat pomoc na proslulé londýnské klinice....

Sex ve městě končí, Parkerová truchlí

Hrdinka úspěšného seriálu "Sex ve městě" Sarah Jessica Parkerová se svěřila, že jí jeho ukončení plánované na letošní únor vhání slzy do očí. Role Carrie...

Výběr článků

Načítám