Hlavní obsah

Kate Middletonová se prodává už i jako panenka

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Mít panenku se svou vlastní podobiznou se obvykle podaří jen těm nejkrásnějším nebo nejznámějším slavným osobnostem. Do jejich řad nyní nově vstoupila i budoucí princezna Kate Middletonová. V londýnském domě hraček Hamleys se začala prodávat její panenka v limitované edici za 35 liber, v přepočtu 970 korun.

Článek

V limitované edici s názvem Princess Catherine Engagement Doll by Arklu se nachází rovných 10 tisíc kusů panenek. Její oblečení a doplňky pocházejí z dílen sedmi britských módních návrhářů. Samotná Kate jako hračka je oblečena do modrých šatů podobných těm, ve kterých skutečná Kate po boku prince Williama společně oficiálně oznámili zásnuby.

Foto: Profimedia.cz

Podobné modré šaty, které oblékla Kate Middletonová při oznámení zásnub s princem Williamem, má na sobě i její panenka.

Například boty na vysokém podpatku panenky Catherine jsou inspirovány také jejími skutečnými a navrhla je známá britská návrhářka obuvi původem z Číny Beatrix Ongová. Zásnubní prsten na prstu panenky navíc zdobí opravdový fialový ametyst.

Reklama

Výběr článků

Načítám