Hlavní obsah

Kate Middletonová drasticky hubne na svatbu, už má velikost 32

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Kate Middletonové zbývají do svatby ještě téměř tři měsíce, ale už teď je hubená jako tyčka. Od počátku roku se jí podařilo z velikosti 38 zhubnout až na 32. A začíná vzbuzovat obavy, že trpí bulimií jako Williamova matka Diana. Ta kvůli královské svatbě také výrazně zhubla. S váhou pak bojovala většinu svého života v roli princezny z Walesu.

Foto: Profimedia.cz

Kate Middletonová v době, kdy ještě nosila velikost 38.

Článek

Kate mívala velikost 38, ale teď podle královského fotografa z listu The Sun Arthura Edwardse zhubla skutečně na velikost 32 až 34. Stejný prudký úbytek váhy prodělala Diana v roce 1981, když s Charlesem oznámili zasnoubení.

„List The Sun tehdy na Dianu naléhal, aby nehubla. To samé bych dnes doporučil Kate. Je přirozeně krásná a nemusí vůbec hubnout ani o číslo,“ komentoval Edwards vyzáblou Kate.

Foto: Profimedia.cz

Nastávající prince Williama chce být na svatbu zřejmě extrémně štíhlá, již nyní zhubla na velikost 32/34.

Middletonová se zatím jako neurozená dívka věnuje celé dny usilovné práci na sobě, snaží se stát šlechtičnou, která se jednou stane reprezentativní britskou královnou.

Reklama

Výběr článků

Načítám