Hlavní obsah

Kate Beckinsaleová: chci se vrátit do Anglie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Půvabná herečka Kate Beckinsaleová žije v Hollywoodu a vážně přemýšlí o tom, že se se svým manželem a dcerou nastěhuje zpět do Londýna. Jak psal server Ananova, herečka ale  nezůstala jen u přemýšlení.

Článek

"Již jsem koupila dům v Notting Hill," řekla herečka magazínu Tatler. "Bylo by hezké se zase vrátit zpět domů a začít pracovat v Londýně," dodala.

"V Hollywoodu se cítím jako nějaký králík v králíkárně, vychovávat dítě tam je náročné, chci z toho prostě vypadnout pryč. Navíc, zase tak dobrou práci v Hollywoodu nemám," řekla hvězda, která je známá například z filmů Pearl Harbor, Van Helsing nebo Underworld.

Beckinsaleová, která vyrostla v anglickém Chiswicku ráda vzpomíná na školní léta, kdy chodila do soukromé anglické školy. Proto už zapsala svou šestiletou dceru Lily do přípravné školy právě v Londýně.

Dcera vyroste v anglické kultuře

"Záleží mi na tom, aby má dcera vyrostla v mé kultuře," řekla Beckinsaleová. "Nechci, aby se stala typickým hollywoodským dítětem," dodala herečka.

Beckinsaleová se odstěhovala do Los Angeles před čtyřmi lety s jejím tehdejším partnerem a otcem malé Lily hercem Michaelem Sheenem.

Pár se ale rozešel a v květnu roku 2004 se znovu provdala za Lena Wisemana, který režíroval film Underworld i jeho volné pokračování Underworld: Evolution.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Beckinsaleová si nedá zvětšit prsa

Filmová kráska Kate Beckinsaleová se záměrně vyhýbá šílené hollywoodské posedlosti plastickou chirurgií. Hvězda snímku Van Helsing tak popřela zprávy o tom,...

Výběr článků

Načítám