Hlavní obsah

Karolina Kurková si loni vydělala nejvíce

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

O světě modelingu sní stále více mladých žen a dívek, které pro něj dokáží přinášet nemalé oběti. Láká je nejen lesk předváděcích mol a oděvní kreace od světoznámých návrhářů, ale také nemalé finanční částky, které čekají na ty nejúspěšnější. Jsou srovnatelné s příjmy hereckých hvězd a špičkových sportovců.

Foto: Vlastivědné muzeum Šumperk

Nevidomý Jiří Skála se svým čtyřnohým průvodcem labradorem Cejlem.

Článek

Své o tom vědí topmodelky, které se vyšvihly až na samý vrchol. Umístění nejlepších dává za pravdu všem, kteří vsadili na krásu a půvab slovanských, respektive evropských žen.  

Kurková vede

Palmu absolutního vítězství si totiž odnesla Češka, devatenáctiletá Karolina Kurková, která se po Gisele Bündchenové stala tváří výrobců spodního prádla Victoria´s Secret. Neexistuje snad společenský časopis, na jehož obálce by se Karolina dosud neobjevila. V loňském roce si přišla, i díky svým zeleným kočičím očím, na úctyhodných 5,48 miliónů eur (175,36 miliónů korun).

V závěsu Klumová a Vodjanovová

V těsném závěsu ji následuje Heidi Klumová, která se drží na špičce, přestože už má na krku třicítku a čeká prvního potomka.

Loni ztučnělo konto také dvaadvacetileté Rusce Natalii Vodjanovové, která se v žebříčku umístila na třetím místě. Do světa módy vstoupila před pěti lety a její kariéra trochu připomíná novodobou verzi My Fair Lady. Rodný Novgorod, v němž se živila jako pouliční prodavačka květin, se pro ni stal už jen děsivou noční můrou.

Reklama

Související témata:

Související články

Kurková opět pózovala pro kalendář Pirelli

Ve středu byl v Londýně představen nový kalendář Pirelli, který každoročně bývá lahůdkou pro milovníky módy a krásných žen. V minulých letech se na jeho...

Kalendář Pirelli se představil v Praze

Podílet se na tvorbě dnes již kultovního kalendáře Pirelli je prestižní záležitost jak pro fotografa, tak pro modelky. Nabídka focení pro Pirelli...

Top modelka Heidi Klumová otěhotněla

Německá supermodelka Heidi Klumová na čas vystřídá roli manekýnky za mateřství. Na jaře příštího roku totiž se svým partnerem Flaviem Briatorem očekává...

Výběr článků

Načítám