Hlavní obsah

K erotickým hrátkám s pouty volali policisty z Hradce, ztratili klíč

Novinky, tcs
Hradec Králové

Ke kurióznímu případu vyjížděli v noci ze čtvrtka na pátek královéhradečtí policisté. Zhruba v jednu hodinu v noci na linku 158 zavolala žena s pikantním problémem - při hrátkách s pouty ztratili s partnerem klíč.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena se podle svých slov nechala od přítele spoutat, jenže tohle okořenění vztahu neskončilo nakonec tak, jak si zřejmě oba představovali. Klíč od pout jim někam zapadl a nebyl nikde k nalezení. Obrátili se proto na policii.

Hlídku, která k jejich domu v centru Hradce Králové vyrazila, už pár netrpělivě vyhlížel. Spoutaná žena měla štěstí. Klíček, který policisté používají u služebních pout, totiž pasoval. K vysvobození tak došlo za několik okamžiků.

„Jelikož policisté nezjistili žádné protiprávní jednání, mohli po pár minutách zase odjet,” uvedla k případu policejní mluvčí Iva Kormošová.

Tento týden je to už podruhé, co bezpečnostní složky musely řešit poněkud choulostivější případ. Ve středu pražští hasiči vyjížděli na pomoc muži, kterému se v oblasti intimních partií zasekl ocelový kroužek. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám