Hlavní obsah

Jsem excelentní řidič, tvrdil muž, který naboural obchod a čtyři auta

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trat

Pouliční bezpečnostní kamera v thajském Tratu zachytila kuriózní nehodu. Řidič SUV při parkování nejdřív nacouval do obchodu, pak vyrazil dopředu a naboural čtyři automobily. Jak sdělil policii, mohla za to závada na jeho vozidle. Videozáznam zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič při parkování nacouval do obchodu, pak naboural čtyři autaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Pětačtyřicetiletý Thanapob Maichui se snažil ve středu odpoledne zaparkovat svůj vůz s automatickou převodovkou, která však podle jeho tvrzení náhle vypověděla službu. Řidič tak najel do obchodu za sebou, následně zpanikařil a ve snaze získat zpět kontrolu nad svým automobilem, zprudka vyrazil dopředu. Přitom naboural čtyři pick-upy.

„Jsem excelentní řidič, toto je moje první nehoda. Auto se najednou porouchalo a já jsem nad ním ztratil kontrolu,“ uvedl Maichui s tím, že náhradu škody uhradí pomocí svého pojištění. „Řidiče jsme zatím neobvinili, auto nejdřív musí na expertízu,“ dodal policejní důstojník Wutthichai Laobunsri.

Reklama

Výběr článků

Načítám