Hlavní obsah

Johnny Depp je prý podle domorodců "kanibal"

LOS ANGELES

Johnny Depp je prý "kanibal". Alespoň podle tvrzení příslušníků kmene jednoho z ostrovů Dominikánské republiky, kde hollywoodský herec momentálně natáčí třetí pokračování filmu Piráti z Karibiku. Ostrované jsou pobouřeni scénou, v níž Depp žvýká uťaté prsty.

Článek

"Filmové vylíčení našich domorodců jako divochů chtivých lidského masa je hrubě nepravdivé a politicky naprosto nekorektní," prohlásil kmenový náčelník Charles Williams. "Samozřejmě, že v minulosti tu byly případy násilí a krveprolití. Ale vypalovat nám v dnešní době znamení hanby je velice špatné. Až se Hollywood vrátí, budeme pokračovat v boji."

Členům kmene Garifuna se také vůbec nezamlouvá ta část filmu, v níž je kapitán Jack Sparrow, kterého Depp ztvárnil, opékán zaživa.

Herec se však ohrazuje s tím, že cílem bylo vyvolat smích diváků, a to se také podařilo. "To poslední, co bychom chtěli, je někoho urazit," řekl. "Je to výmysl a já myslím, že si to lidé uvědomují."

Reklama

Související články

Johnny Depp chce být jednou tlustý muž

Americký herec a idol mnoha žen Johnny Depp se kochá představou, že až bude pomalu stárnout, bude se cpát vším, na co si vzpomene a jeho kila půjdou krásně...

Výběr článků

Načítám