Hlavní obsah

Jennifer Lopezová bude pózovat pro  Vogue

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská herečka a zpěvačka se po dlouhých letech vyčkávání objeví na titulní stránce prestižního magazínu Vogue. Přestože mezi krasavicí a časopisem dlouho panovala nevole a zášť, vydavatelé v současnosti potvrdili, že se superhvězda objeví na obálce již letos v prosinci.

Foto: archiv VALACHY TOUR

Před dvěma lety si Ondřej Synek v Beskydech vyzkoušel triatlon VALACHY MAN. Teď se chystá na duatlon.

Článek

"Jennifer je nabídkou nadšená. Vypadá to, že se konečně udobřila s lidmi z redakce, kteří mají rozhodující slovo v tom, kdo se v magazínu objeví a kdo nikoliv," uvedl blízký zdroj Lopezové.

Jennifer si v minulosti znepřátelila zejména editorku Annu Wintourovou. Nepřátelství se však nyní proměnilo v dobrý kamarádský vztah.  

Přátelství jim vynese popularitu

"Jestli mezi nimi ale nějaké spory ve skutečnosti byly, to nikdo neví zaručeně. Faktem ale je, že nyní jsou velice dobrými přítelkyněmi," dodal nejmenovaný zdroj.

Podle informací US Weekly otevřela Lopezové její novopečená přítelkyně Wintourová také cestu k účasti na prestižní akci Costume Institute Benefit v Metropolitním muzeu umění jako hostu módního domu Dolce & Gabbana.

"Není pochyb o tom, že se nyní bude Jennifer objevovat na akcích Anny Wintourové častěji. Tohle je určitě jen začátek. Obě dámy se ze svého nově nabytého přátelství budou snažit vytěžit co nejvíce," uvedl stejný zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová prý přebrala milence

Dayanara Torresová, bývalá manželka latinskoamerického zpěváka Marca Anthonyho, který je současným partnerem Jennifer Lopezové, obvinila herečku, že se musela...

Caviezel si na prsa Lopezové nesáhnul

Herec Jim Caviezel, který ztělesnil roli Krista v Gibsonových Pašijích, je považován za zbožného katolíka, který se denně čtvrt hodiny modlí. Možná i proto...

Jennifer Lopezová napravuje svou pověst

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová se prý v současnosti pokouší o lepší image, kterou jí v posledních měsících pošramotil letošní rozchod s Benem Affleckem,...

Výběr článků

Načítám