Hlavní obsah

Janu Doleželovou pozvala Miss Kolumbie na svatbu

PRAHA

Loňskou Miss ČR Janu Doleželovou vůbec netrápí, že korunku už získala další dívka, Lucie Králová. Jana se přestěhovala do nového bytu a plně si užívá jara, než opět vyrazí do světa.

Článek

Jana Doleželová se nyní věnuje modelingu, takže je stále na cestách. Zatím si užívá v Praze, ale její diář je již plný zahraničních přehlídek v zahraničí. "Květen je můj nejoblíbenější měsíc. Miluji první sluníčko a první rozkvetlé květiny, takže jsem moc ráda, že si ho užiji v Praze," uvedla.

Cesta do Jižní Ameriky

Největším Janiným koníčkem je cestování, za které utrácí také většinu svých peněz. Přímo zbožňuje exotiku. Ráda ochutnává cizokrajná jídla a prochází se po místních tržištích. Na letošní dovolenou se chystá spolu se svým přítelem do Jižní Ameriky.

"Bude to trochu nebezpečné. Chceme navštívit Peru a také sousední stát Kolumbii. Pozvala mne na svou svatbu Miss Kolumbie a rozhodně si takovou příležitost nechci nechat ujít," svěřila se Jana.

Vymýšlí svatební dar

Sama Doleželová se zatím vdávat nechce, ale o svých svatebních šatech už má jasno. Chtěla by mít na sobě šaty jednoduše střižené, bohatě zdobené korálky. O tom, co si vezme na slavnostní obřad v Kolumbii, však zatím nepřemýšlela.

"Spíš mi dělá starosti, co přivezu jako svatební dar. Mělo by to být něco typicky českého, možná váza nebo porcelánový servis," zauvažovala. Do Jižní Ameriky si vezme jen minimální počet věcí, které se musejí vejít do jednoho středně velkého kufru. "Je tam teplo, takže si vezmu především jednoduchá trička, lehké kalhoty, šortky. Žádné velké toalety."

Janě prý v módě vyhovuje spíše lehce konzervativní styl a jen výjimečně dává přednost rafinovaným střihům. Oblečení na cesty se jí tudíž vybírá snadno.

Reklama

Související témata:

Související články

MÓDA: Jana Doleželová předvedla šperky

Miss ČR 2004 Jana Doleželová se ve středu zúčastnila módní přehlídky v jabloneckém divadle, kde spolu s dalšími modelkami předvedla novou kolekci bižuterie...

OBRAZEM: Miss Doleželová uničovskou princeznou

Miss ČR 2004 Jana Doleželová se v pondělí stala oficiální patronkou dětského stacionáře Jasněnka, který se nachází v jejím rodišti v Uničově na Olomoucku....

Jana Doleželová si chce pořídit vlastní byt

Jana Doleželová, Miss ČR 2004, by si ráda vydělala na vlastní bydlení. Vyhrála sice roční pronájem bytu, ale až její kralování skončí, bude muset byt opustit...

Výběr článků

Načítám