Hlavní obsah

Jane Fondovou nutil manžel k orgiím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Hollywoodská herečka Jane Fondová si proti své vůli prožila v sexuální oblasti peklo. Její manžel, režisér Roger Vadim, ji využíval k sexu ve třech, aniž by si to jeho žena přála. Napsal to internetový server Daily Mail.

Článek

Sedmašedesátiletá Fondová se s tajemstvím ze soukromého života svěřila ve své nové autobiografii My Life So Far, která by se měla v USA začít prodávat v dubnu. Podle výpovědi prý její bývalý manžel využíval různých příležitostí, aby do postele přizval třetího účastníka - povětšinou jím byla další žena.

Herečka v knize popsala například příhodu, kdy musela v posteli akceptovat prostitutku z eskort servisu. „Vypadá to strašně, ale udělala jsem to,“ uvedla Jane. „Podařilo se mi přesvědčit sama sebe, že je to v pořádku a že jsem to tak chtěla, i když mi z toho pukalo srdce,“ dodala k zážitku.

Vadim, který byl dříve ženatý s francouzskou herečkou Brigitte Bardotovou, prý Fondovou nutil, aby si partnerky do trojky vybírala sama. Nabádal ji k tomu  s tím, že může využít svých schopností, které Jane nabyla při roli prostitutky ve filmu Klute z roku 1971. Při sexu pak Vadim Fondové tvrdil, že je povinna uspokojit jeho fantazie.

Fondová se za Vadima vdala v roce 1967, v roce 1973 se manželé rozvedli. Režisér zemřel v roce 2000. Klepy o pikantním sexuálním životě páru v Hollywoodu prosakovaly již několik let, než je herečka v knize nyní potvrdila. Fondová obvinila podivný vztah s režisérem rovněž za své problémy s přijímáním potravy, k bulimii se přiznala nedávno.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám