Hlavní obsah

Jan Čenský se při jízdě na kole vyžívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Obvykle si celebrity libují v rychlých autech. Herec a moderátor Jan Čenský zase v jízdě na kole. Ta mu vhání adrenalin do hlavy a dává mu dobrý pocit ze života.

Článek

"Teď prožívám s rodinou horké letní dny v Orlických horách. Divoká Orlice je krásná a já se přímo vyžívám v jízdě na kole se svým patnáctiletým synem Matyášem. Ten si kolo také oblíbil. Takže každý den ujedeme spoustu kilometrů. Pak se chystáme do Alp a zase se tam budeme projíždět na kolech. To je pro mne ta nejlepší dovolená," svěřil se herec.

Čenský se divákům vryl do paměti především jako krásný princ z mnoha televizních, filmových a divadelních pohádek. A pak jako moderátor soutěže o nejkrásnější dívku Miss ČR.

"Dnes už mi nikdo roli prince pochopitelně nenabídne. Princ v mém podání by byl na draka, takže spíš mohu hrát draky, čerty, strašidla a starší pány. Až se vrátím z Alp, začnu s natáčením televizního seriálu Pojišťovna štěstí, ve které mám roli psychiatra. Ne nějakého blázna, ale seriózního pána. Někteří hrdinové Pojišťovny štěstí ho totiž budou potřebovat," řekl Čenský.

Ovšem na otázku, zda může být konkrétnější, jen odmítavě zakroutil hlavou. "Víc prozradit nemohu."

Reklama

Související témata:

Související články

Jan Čenský relaxuje v Beskydech

Horského vzduchu a klidu v hlubokých lesích si v těchto dnech užívá populární moderátor a herec Jan Čenský. Začátkem července odložil diář i mobilní telefon...

Výběr článků

Načítám