Hlavní obsah

Jan Čenský relaxuje v Beskydech

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Horského vzduchu a klidu v hlubokých lesích si v těchto dnech užívá populární moderátor a herec Jan Čenský. Začátkem července odložil diář i mobilní telefon a ukryl se před světem do malého hotelu Odra v Beskydech, který patří jeho kamarádovi.

Foto: Pavel Čempěl
Článek

"S manželkou jsme oba letos prodělali operaci kolene a jsme vlastně na odpočinkově rehabilitačním pobytu. Starají se tady o nás báječně. Každý rok se snažím zachovávat si skutečné divadelní prázdniny a odpočinout si," řekl Čenský, který patří k nejelegantnějším umělcům a je především miláčkem ženského publika.

Houby ještě nerostou

"To ovšem neznamená, že úplně lenoším, bez pohybu bych nevydržel. Proto pokaždé, když odjíždíme s manželkou na dovolenou, mám auto naložené horskými koly a tenisovými pálkami. Samozřejmě se tu touláme po zdejší krásné přírodě, jenom nás mrzí, že v Beskydech zatím nerostou houby," dodal.

Divadelní sezóna mu začíná už začátkem září. "Začneme zkoušet novou hru Prachy v prachu s Pražskou divadelní společností, s dalším představením budeme jezdit po Česku a kromě toho budu natáčet i něco pro televizi. Prostě zase začne obvyklý blázinec," podotkl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám