Hlavní obsah

James Blunt hází po fanoušcích kameny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sláva zřejmě stoupla do hlavy tvůrci hitu You´re Beautiful, dvaatřicetiletému britskému zpěvákovi Jamesu Bluntovi. Fanoušci, jimž vděčí za svůj raketový vzestup během pouhého jednoho roku, mu už začínají být na obtíž a chce si je za každou cenu držet na distanc. Neváhá při tom využít zkušeností, které získal jako profesionální voják.

Článek

Své nové letní sídlo na Ibize, které si nedávno zakoupil v přepočtu za více než sedmdesát milionů korun, proměnil v nepřístupnou pevnost. Ve vstupu na pozemek má nezvaným návštěvníkům zabránit speciální zařízení vlastní konstrukce, které po nich metá kameny s takovou intenzitou, že se i nejneodbytnější paparazzi dá na útěk.

 "Připravuji další album a k tomu potřebuji samotu a absolutní klid," hájí svůj postup někdejší kapitán britských jednotek v rámci sil KFOR v Kosovu.

"Někteří lidé jsou jednoduše příliš neodbytní a bezohledně se snaží vniknout do mého soukromí," řekl zpěvák, který zažívá milostný románek s českou modelkou Petrou Němcovou. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám