Hlavní obsah

Jágr pokřtil knihu o sobě, a pak zmizel

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Knihu Obsluhoval jsem hokejového krále, která vypráví jeho životní příběh, pokřtil na Kladně nejlepší český hokejista všech dob Jaromír Jágr. Vzápětí se však vypařil a nedal svým fanouškům šanci.

Článek

Mimořádná oslava se uskutečnila v kladenské restauraci U české lípy. Poutavé vyprávění z Jágrova života, bohatě doplněné barevnými fotografiemi, napsali společnými silami bývalý hokejista Lubomír „Čužák“ Rys, který stojí Jágrovi už léta věrně po boku, a dlouholetý redaktor Pavel Loněk.

Jaromíra Jágra a Innu Puhajkovou bylo možno spatřit pohromadě až pozdě večer a jenom na pár vteřin. foto: Michaela Feuereislová

Kmotrů bylo tentokrát mimořádně hodně a nechyběli mezi nimi středočeský hejtman Petr Bendl či herec Martin Dejdar. Událost si nenechali ujít ani ministr spravedlnosti Ivan Langer a pražský primátor Petr Bém.

Na pódiu se střídal jeden gratulant za druhým

Na malém pódiu uprostřed nádvoří restaurace se neustále střídal jeden gratulant za druhým, od jazzmana Láďi Kerndla přes zpěváka a kytaristu Boba Frídla až po třetí českou SuperStar Zbyňka Drdu. Mezi hosty bylo možné vidět řadu Jaromírových slavných kolegů a přátel. Jen jeho současná partnerka Inna Puhajková dorazila se zpožděním.

Na Kladno vyrazili i zpěvačka Monika Absolonová a populární dvojice komiků Richard Genzer a Michal Suchánek foto:Michaela Feuereislová

Ta se na akci vesele bavila, zatímco Jaromír téměř hodinu telefonoval na chodníku, aby se vzápětí po anglicku ztratil. Půvabné plavovlásce, pocházející z rodiny Volyňských Čechů, to zjevně nevadilo. Svým přátelům se věnovala tak intenzivně, že málem ani nepozdravila rodiče své lásky.

Jágr se objevil až po třiadvacáté hodině

„Jaromír se necítí dobře, když je centrem pozornosti. Ale určitě se ještě vrátí,“ uklidňovala Inna netrpělivé fotografy, toužící po jejich společném snímku. Nakonec ho získalo jen pár nejvytrvalejších, protože slavný hokejista se objevil na party až po třiadvacáté hodině a po boku své lásky zapózoval sotva deset vteřin.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám