Hlavní obsah

Italská penzistka uvízla na dva dny hlavou v zábradlí

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CAMEROTA

Osmasedmdesátileté italské penzistce Francesce Bellucciové se přihodila kuriózní nehoda - uvízla hlavou v mřížoví lemujícím schodiště za jejím domem. Zřejmě ale ovšem ani v nejhorších představách neočekávala, že se z nedobrovolného vězení dostane až po dvou dnech.

Článek

Penzistku z městečka Camerota na jihu Itálie zachránil místní prodavač zeleniny a ovoce, ke kterému chodila žena každý den nakupovat. Když se jeden den žena nedostavila, tak druhý den ihned volal záchrannou službu, protože měl o ženu strach.

Záchranná služba opravdu k domu stařenky vyjela, a když ji nalezla zaklíněnou hlavou v plotě, okamžitě zavolala pro pomoc hasiče. Ti byli na místě za několik minut a ženu z mřížoví během krátké chvíle vystříhali.

Francesca Bellucciová dle svých slov uklouzla po zahradních schodech a hlavou se zarazila do mřížoví u schodiště. Žádný z jejích sousedů neslyšel její volání o pomoc.

"Chodila ke mně nakupovat každý den bez výjimky, měl jsem strach, že se jí něco stalo," řekl zelinář Alberto Pattacinni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám