Hlavní obsah

Ital během 10 měsíců oplodnil tři podřízené. Platit alimenty se mu nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

 Cassino

Na pořádnou polízanici si zadělal 32letý Ital, který během 10 měsíců přivedl do jiného stavu tři ženy pracující v jeho firmě. Pak se snažil vykroutit z otcovských povinností. 21. září stane před soudem v Cassinu na jihu Itálie, kde bude muset odevzdat vzorky DNA a případně se zavázat k vyplácení alimentů. Informoval o tom server News Italy 24.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

První žena s Mariem S. otěhotněla v únoru po krátkém románku na pracovišti – v pomocných kempech pro zdravotně postižené. Ital nejdřív kolegyni sliboval, že s ní bude žít a založí spolu rodinu. V srpnu se ale dívka po partnerských neshodách odstěhovala zpátky k rodičům a Mario slíbil, že jí bude finančně přispívat. To však za nedlouho odvolal a začal si s jinou kolegyní.

Netrvalo dlouho a otěhotněla také. I jí šéf soukromé zdravotnické organizace Campoli Soccorso sliboval, že se postará, aby později vycouval a otcovství popřel. „Až dosud vždy odmítal podstoupit test DNA. Bude to znamenat, že to bude muset udělat během soudního procesu,“ prohlásil právník jedné z obětí Antonio Carugno.

Tři nevlastní bratři

Tím však plodné období Maria neskončilo. V říjnu by se mělo narodit třetí dítě, které počal se třetí ženou, další 32letou kolegyní, s níž udržuje milostný vztah dosud. „Doufám, že tato osoba převezme otcovskou odpovědnost. První dvě matky jsou samoživitelky a doufám, že alespoň ta třetí bude mít větší štěstí. Brzy se jen pár měsíců od sebe narodí tři nevlastní bratři, všichni potomci stejného otce,“ cituje News Italy 24 Mariovu třetí přítelkyni.

Otec zaplatil výživné do posledního centu. Matku ani dceru tím nepotěšil

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám