Hlavní obsah

Invalida porazil na ulici muže, protože mu vykoupil poslední kus paštiky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senior na elektrickém invalidním vozíku najel na ulici v jihoanglickém Bidefordu do jiného staršího muže, který po kolizi upadl na zem. Poškozený prý invalidovi krátce před srážkou vykoupil v místním obchodě před nosem poslední kus paštiky.

Naštvaný důchodce na elektrickém vozíku najel do jiného staršího muže, který mu prý vykoupil poslední kus paštikyVideo: AP

 
Článek

Kuriózní incident z tohoto týdne natočila jedna svědkyně na mobilní telefon, načež se záběry rychle rozšířily na sociálních sítích. Autorka záznamu uvedla, že vzteklý muž si vybíjel zlost na svém okolí a oháněl se holí, zatímco druhou rukou řídil vozík.

Svou „kořist“ dostihl u výkladní skříně vedlejšího obchodu, kde do muže najel. Ten ztratil rovnováhu, zakopl o reklamní tabuli a upadl na zem.

„Vstoupil mi do cesty“

„Co se to opovažujete? Vždyť jste jej přejel,“ je slyšet hlas na videu. „Ne, on mi vstoupil do cesty,“ odmítá vinu vozíčkář.

Policii se po chvíli podařilo agresivního invalidu vypátrat. Kvůli vyšetřování údajného napadení vozík zajistila. Lidem na ulici se tak podle listu Devon Live naskytl komický výjev, kdy jeden policista odváží vozík na služebnu.

Přesun vozíku na stanici pak policie vysvětlovala na Facebooku. V textu nad fotografií odjíždějícího důstojníka napsala, že obyvatelé Bidefordu zřejmě viděli tento „trochu neobvyklý pohled“. To prý ale neznamená, že by se policisté chystali spustit mobilní hlídky na elektrických skútrech.

Žena hodila na zaměstnankyni fast foodu jídlo. Za trest tam musí pracovat

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám