Hlavní obsah

Infračervená kamera načapala zloděje růží

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wrexham

Zahrádkáři v britském Wrexhamu vyrazili do útoku. Někdo jim ze zahrad v poslední době krade květiny a oni mají konečně důkaz, se kterým nyní bezhlavě vyrazili do boje. Jedné zahrádkářce se podařilo natočit, jak jí pachatel rve velkou růži z její zahrádky. Záběry okamžitě poskytla policii, která začala po zloději pátrat.

Článek

Rozzuření zahrádkáři ve Wrexhamu dělají co mohou, aby se postarali o místního lapku, kterým všem vykrádá zahrádky a ničí jim složitě vypěstované okrasy. Jedné zahrádkářce se nyní podařilo zachytit jeho tvář na infračervenou videokameru.

Video jako z béčkového detektivního snímku se však opravdu podařilo. Vypadá to, jako kdyby muž chtěl nejdříve okolo domu pouze projít, ale o chvíli později si to rozmyslel a urval ze zahrádky velkou růži.

Policie již začala na základě záběrů opravdu případ vyšetřovat a pokud se prokáže, že tento pachatel již úřadoval i na jiných zahradách, hrozí mu nepříjemný trest.

Reklama

Výběr článků

Načítám