Hlavní obsah

Ind měl žaludek plný kovových přemětů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Neuvěřitelných devadesát kovových předmětů našli lékaři na jihu Indie v žaludku pacienta, který začal náhle pociťovat nevolnost. Dvaadvacetiletý horník Nagaradžu spolykal mimo jiné klíče, šroubovák, klíč na matice a několik hřebíků.

Foto: Jaroslav Kreisinger

Břasy

Článek

Po operaci v nemocnici města Karimnagar ve státě Andhrapradéš prý Nagaradžuovi nehrozí žádné nebezpečí.

Do nemocnice přitom byl původně přijat se symptomy schizofrenie. Když si ale začal stěžovat na bolesti v břichu, předali jej psychiatři kolegům z chirurgie.

Rentgenové paprsky nejdříve odhalily přítomnost velkého kovového předmětu v žaludku. Později ale překvapení lékaři v břiše pacienta našli celkem devadesát kovových předmětů. Podle hlavního operujícího lékaře měl Nagaradžu štěstí, že se nedostaly do střev.

Reklama

Související témata:

Související články

Íránec měl 16 let klíče zarostlé v noze

Naprosto šokovaný byl jistý Íránec poté, když po šestnácti letech objevil ztracené patentní klíče. Při lékařském zákroku se totiž objevily v jeho noze.

Žil se dvěma kilogramy mincí v žaludku

Lékaři na severu Thajska chirurgickým zákrokem vyňali více než dva kilogramy mincí ze žaludku muže, jehož operovali, neboť si stěžoval na prudké bolesti...

Výběr článků

Načítám