Hlavní obsah

Liz Hurleyová se kvůli linii skoro nenají

– LONDÝN

Kvůli štíhlé postavě si devětatřicetiletá britská herečka Elizabeth Hurleyová dopřává denně pouze jediné jídlo. Hvězda filmů o Austinu Powersovi podle vlastních slov zápasí s váhou od porodu svého syna Damiana v roce 2002, kterého si pořídila s filmovým producentem Stevem Bingem.

Foto: Robert Rohál

Jiří Bartoň a Dušan Sitek.

Článek

A tak zatímco dříve si mohla Liz dopřávat, co hrdlo ráčí, a na její postavě se to příliš neprojevovalo, dnes si musí přísně hlídat, na čem si pochutná. Oproti dřívějšku hlavně musí chodit spát hladová.

Jediné jídlo během dne je pouze brzká večeře. Pouze ta odpovídá velikostí klasickému jídlu. Aby Liz nepřibrala, nahrazuje snídani miniaturní porcí zrní, na obědy si příliš nepotrpí a vedle večeře si během dne dopřeje pouze například banán nebo zhruba šest rozinek.  

Od pěti už nejí nic

"Dodržuji jednoduchou, starou nízkokalorickou dietu, při níž se už po páté hodině prostě nejí," uvedla Elizabeth Hurleyová, pro níž se noční můrou stal moment, kdy po porodu musela zhubnout pětadvacet kilogramů.

"V tu chvíli se ve mně odehrával skutečný boj. V největší depresi jsem se ocitla v momentě, kdy už jsem si myslela, že jsem opět hubená a vážím tolik, co před porodem. Pohledem na váhu jsem ale zjistila, že mám stále jedenáct kilogramů nadváhu. To bylo šokující," přiznala herečka, která dnes při své výšce 175 centimetrů váží 48 kilogramů.

Svůj boj s kily je ovšem odhodlaná opět podstoupit, protože zatoužila po dalším dítěti, které by si ráda pořídila se svým milencem, indickým obchodníkem Arunem Nayerem. "Jsem si jistá, že i Damian by měl rád někoho, s kým by si mohl hrát," uzavřela Hurleyová.

Reklama

Související články

Hurleyová se pokouší prorazit v Bollywoodu

Britské herečce a modelce Elizabeth Hurleyové se posledních šest let neuvěřitelně lepí smůla na paty. Žádný z filmů, které v jejich průběhu natočila, se nestal...

Výběr článků

Načítám