Hlavní obsah

Hrůzy zombie apokalypsy můžete zažít i ve vlastním autě

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonci přišli na to, jak získat opravdu silný hororový zážitek a přitom dodržet bezpečnostní opatření kvůli pandemii koronaviru. Zájemcům nabízí nefalšovanou apokalypsu, kterou si bude možné vychutnat v bezpečí svého vozu. Za příplatek si pak budou moci svůj vůz i nechat postříkat krví.

Foto: Kowagaratesai

Japonská firma slibuje opravdu hororový zážitek.

Článek

Krizi způsobenou koronavirem nezažívají pouze majitelé restaurací, ale například i výrobci strašidlených domů a poskytovatelé hororových zážitků na přání. Tokijská firma Kowagaratesai proto přišla s netradičním zážitkem. Jako první na světě představila strašidelný dům, do kterého zájemci mohou vjet vlastním autem.

Uvnitř vozu zaparkovaného v tmavé garáži a se zataženými okénky si zákazníci mohou vychutnat všechny hrůzy, které si na ně organizátoři připravili, aniž by riskovali možné riziko nákazy. Do auta se budou dobývat krvelační zombie, duchové a jiní nemrtví.

Foto: Kowagaratesai

V autě se riziko nákazy rovná nule, navzdory mnoha chodícím mrtvolám venku.

Lidé se nemusí bát, že by strašení bylo bezduché. V autorádiu si budou moci pustit útržky hovorů, které osvětlí příběh konce světa. Společnost navíc slibuje výborné herecké výkony zajišťující přesvědčivost celého zážitku.

Akce proběhne 4. a 5. července, a není vyloučeno, že pokud se setká s úspěchem, bude Kowagaratesai s podobnými akcemi pokračovat i nadále.

Chlapi si hrají na hrdiny, ale odcházejí s brekem, tvrdí majitelka strašidelného domu

Koktejl

Zájemci za zhruba dvacetiminutový zážitek zaplatí 8000 jenů (zhruba 1800 korun), za dalších 1000 jenů pak bude jejich vůz postříkán snadno omyvatelnou krví. Pro lidi, kteří nechtějí nebo nemohou přijet vozem, nabízí firma zapůjčení vozu vlastního, který bude po každém vystoupení důkladně dezinfikován.

Reklama

Výběr článků

Načítám