Hlavní obsah

Hrošice utekla z izraelského safari. Po chvíli se raději vrátila zpět

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z hrošic obývající poklidné jezírko v safari u izraelského města Ramat Gan se ve středu v podvečer nedopatřením zatoulala až k jednomu z východů celého areálu. Po chvíli váhání se klidným krokem vydala na průzkum světa tam venku. Za chvíli se ale raději vrátila zpět.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hrošice na útěkuVideo: Reuters

 
Článek

Na „útěku“ strávila hrošice zhruba tři minuty. Rychlý průzkum trávníku za plotem a vedle stojících záchodků ji nakonec přesvědčil, že jí v safari bude přece jen lépe. Krátkému výletu přihlížel velice překvapený hlídač, který sotva stačil zavolat ostatní.

„Nebyla rozrušená nebo vyděšená. Jen se trochu zmateně vydala ven,“ sdělila agentuře Reuters jedna z ošetřovatelek Mor Kaduri-Poratová s tím, že v safari vychovaná hrošice nikdy předtím svět mimo areál neviděla.

Safari řešilo podobný problém už před třemi roky, kdy ze zoo uprchla trojice hroších samic poté, co jeden z jejich ošetřovatelů usnul.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám