Hlavní obsah

Hromadná bitka dělníků na stavbě, vzduchem létaly cihly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětadvacet mužů bylo zadrženo v Kazachstánu poté, co se porvali na stavbě. Jak je vidět ze záběrů z kamery na jeřábu, vzduchem létalo velké množství cihel a helmu rozhodně neměl každý. Co bylo příčinou sporu mezi dělníky, není jasné.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K nepokojům došlo na stavbě ve městě Karaganda, které je třetí největší v zemi. Z dostupných záběrů, které se později dostaly až k policii, je zřejmé, že mezi sebou bojovaly dva týmy dělníků. Vzduchem létal stavební materiál, což vedlo k tomu, že se někteří nezainteresovaní rychle utíkali schovat.

„Incidentu se účastnilo zhruba 25 lidí. Všichni byli zadrženi a momentálně probíhá vyšetřování,” stručně oznámila policie.

Dva klokani se porvali u cesty, řidička je příliš nezajímala

Koktejl

Není tak zatím jisté, co vedlo dva znepřátelené tábory k „cihlové válce”, policii se ale podařilo na videu identifikovat osoby, které měly celou bitku vyvolat. Dotyční muži byli prozatím obviněni z výtržnictví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám