Hlavní obsah

Hodili petardu do kanálu, poklop vystřelil chlapce tři metry do vzduchu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čínské děti mají kanály obzvlášť v oblibě. Neuplyne měsíc, kdy by se neobjevilo ve zpravodajských agenturách video, ve kterém děti testují odolnost poklopů a následně i odolnost vlastního těla. Tentokrát hodili petardu do kanálu tři rošťáci z okresu Čchang-tching.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapec hodil do kanálu petardu, proletěl se vzduchemVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Záběry pocházející z neděle 7. února ukazují tři chlapce, kteří zvědavě klečí u kanálu. Jeden z nich do poklopu následně hodí petardu.

Zatímco chlapec, který petardu do kanálu hodil, stihne utéct, jeho kamarádi zareagují později. V okamžiku, kdy poklop kanálu a dlaždice vyletí do vzduchu, udělají sotva krok.

Jednoho z nich výbuch odhodí, poslední má méně štěstí. Chlapec vyletí do vzduchu a za pár okamžiků tvrdě přistane na zádech na zemi. Záběry končí v okamžiku, kdy se začne sbírat ze země. Podle místních zpráv měli oba chlapci štěstí. Ani jeden z nich nebyl vážněji zraněn.

Uličník hodil do kanálu petardu, pět poklopů vyletělo do vzduchu

Koktejl

Podobné případy však nezřídka končí vážnými zraněními. Loni v lednu v provincii Gansu musel být s vážnými zraněními hlavy hospitalizován osmiletý chlapec, kterého napadlo petardu do kanálu hodit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám