Hlavní obsah

Hlídač parkoviště v práci tancoval, dostal za to padáka

Novinky, vps

Američan Deryl Nelson si ve své práci hlídače parkoviště čas od času rád zatancoval, prý čistě pro zábavu. Nedávno ho při jedné z jeho kreací natočila žena, jíž se jeho počínání nelíbilo. Video zveřejnila, a jakmile si ho prohlédli Nelsonovi nadřízení, propustili ho. Tanec byl totiž podle nich nevhodný.

BEZ KOMENTÁŘE: Hlídač parkoviště si v práci tancoval, dostal za to vyhazov

 
Článek

Nelson pracoval sedm let jako hlídač parkoviště v parku Coolidge ve městě Chattanooga, který je oblíbeným výletním místem. Asi po roce se přidal ke skupině návštěvníků, kteří tančili Macarenu, a sklidil za to velký úspěch. Od té doby si občas tanečky zpestřoval svůj den.

Ne všem se ale jeho koníček líbil. Američanka Melissa Parsonsová ho při jednom z jeho tanců natočila, jak klečí na zemi a pohybuje pánví nahoru a dolů.

„Viděla jsem, jak rodiče zakrývali svým dětem oči a odvraceli hlavy. Něco takového byste tady v Coolidge Park nečekali od dospělého muže, navíc v uniformě,“ řekla autorka videa serveru NewsChannel9.com.

Hlídačovi nadřízení muže po zhlédnutí videa okamžitě propustili. Prý měl navíc problémy i v minulosti, například ve službě naboural auto nebo byl suspendován za nevhodné poznámky vůči kolegovi. Na druhou stranu, loni dostal od policie vyznamenání za pomoc při záchraně života jedné ženy v parku.

Nelson s propuštěním nesouhlasí a chce svou práci zpět. Na své straně má i část veřejnosti, která se za něj postavila. „Miluji život a miluji tancování, a nic mě nezastaví,“ řekl Američan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám