Hlavní obsah

Hledaný muž se sám přišel udat na policii. Nemohl už vydržet soužití v karanténě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi snadnou práci se zadržením hledaného muže měli policisté z anglického hrabství Sussex. Dotyčný se jim totiž přišel sám udat, podle vlastních slov totiž raději půjde do vězení, než aby musel žít v karanténě s takovými lidmi jako doposud.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie oznámila kuriózní případ prostřednictvím twitterového účtu inspektora Darrena Taylora. Nejmenovaného muže vedly k udání sebe sama zřejmě osobní neshody s lidmi, s kterými žil během lockdownu.

Dotyčný muž se podle Taylora vyhýbal nástupu do vězení, kde už předtím pobýval. Jakého trestného činu se muž dopustil, policie neupřesnila.

Propustili ho z vězení a po dvaceti minutách uloupil auto

Koktejl

Poté, co se muž sám dostavil na policejní stanici, putoval do vazby a v nejbližší době jej čeká skutečně pobyt ve vězení. Taylor rovněž doplnil, že muž strážníkům oznámil, že než žít během lockdownu s „takovými lidmi”, to raději půjde do vězení. Doufá tam prý v trochu více klidu a míru.

Ačkoliv sami policisté přiznávají, že je takový čin výjimečný, nedávná studie z Velké Británie potvrzuje, že více než polovina lidí se během karantény dostala do křížku se svoji rodinou a přáteli kvůli koronavirové krizi. Další výzkum odhalil, že každý dvanáctý se dokonce kvůli takovým neshodám přestal bavit s alespoň jedním známým.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám