Hlavní obsah

Hiltonová: Šampaňské a kaviár jsou přežitek

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dědička mnohamiliónového hotelového impéria Paris Hiltonová prohlásila, že kaviár a šampaňské jsou pro vyšší společnost již přežitek. Prý se jím chlubí jen ti, kteří si hrají na boháče.

Foto: Luboš Gassmann
Článek

"Můžete jíst, co chcete. Jen ne ty dvě věci, které od vás každý jako od milionářky očekává. Podobné věci jsou v milionářském světě out," napsala Paris ve své knize Confessions of an Heiress (Zpověď dědičky).

Blonďatá kráska zároveň přiznala, že jídelníček milionářů rozhodně není sestavený pouze z dietních jídel, která by boháče udržovala fit. Ve své knížce také kritizuje konzumaci dietní koly, která podle ní chutná příšerně, a doporučuje častou změnu účesu a barvy vlasů.  

Varuje před nudou

"Lidé ve vás či na vás musí objevovat stále něco nového. Nikdy je nesmíte začít nudit," varuje Hiltonová a zároveň ujišťuje, že její kniha rozhodně není průvodcem pro zbohatlé holčičky.

"To platí pro úplně všechna děvčata. Nemá to nic do činění s tím, kolik peněz máte nebo odkud pocházíte. Člověk může být úžasný i s málem. Všechno je to spojené s odvahou, drzostí a stavem mysli," tvrdí Paris a mladým dívkám také doporučuje, aby se snažily být stále opálené.

"Vypadá to, že stále cestujete po teplých krajích," vysvětlila a hned v této souvislosti upozornila, že pruhy od plavek na opáleném těle už také nejsou moderní.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová se zasnoubila s Carterem

Mladá dědička hotelového impéria Paris Hiltonová se prý zasnoubila se svým přítelem Nickem Carterem, bývalým členem americké skupiny Backstreet Boys. Svědčí...

Romance Hiltonové s Carterem skončila

Dědička sítě hotelů Paris Hiltonová je opět nezadaná. S Nickem Carterem, bývalým zpěvákem skupiny Backstreet Boys, s nímž chodila sedm měsíců, se dohodla,...

Nicky Hiltonová uvedla vlastní módní kolekci

Dvacetiletá dědička Nicky Hiltonová, sestra herečky Paris, připravila vlastní módní kolekci, která nese název Chick. Premiérové představení nové řady oblečení...

Výběr článků

Načítám