Hlavní obsah

Helena Houdová se chystá na tábor s dětmi

Právo, Petra Timoumiová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká modelka a Miss ČR 1999 Helena Houdová se na pár dní objevila v Praze, kde se ve spolupráci se svým nadačním fondem Slunečnice podílela na přípravách již čtvrtého ročníku letního tábora.

Foto: archiv NPÚ, pracoviště České Budějovice

Ilustrační foto

Článek

Letos se ho zúčastní výhradně drobota z dětských domovů. Se šedesátkou dětí si bude v srpnu užívat radovánek nedaleko Plzně.

Někdejší nejkrásnější Češka se již tradičně zhostí funkce oddílové vedoucí, kterou prý plní ráda. I při svém pracovním vytížení si na děti ze Slunečnice každoročně čas najde.

Ještě před tím však musí dostát svým profesním závazkům v USA, kam minulou středu odletěla, aby se opět věnovala profesi modelky. Na časté pendlování mezi kontinenty si už zvykla, jen jí občas dělá problémy vyrovnat se s časovým posunem. Do rodné země se vrátí až před táborem, na který se už teď těší.

Na podobných akcích se poznala již se stovkami dětí a s mnohými se dodnes vídá, i když nepravidelně. Práce s nimi Helenu i přes její nabitý program neunavuje. Považuje ji teď za svou životní náplň.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám