Hlavní obsah

Hanychová se svlékla v baru do půl těla

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Agáta Hanychová kolem sebe umí udělat pořádný rozruch. Na párty amerického fotbalu si před zraky hostů sundala sako a než si navlékla fotbalový dres, uprostřed podniku zůstala stát několik minut jen v podprsence.

Článek

"Teď si to můžu dovolit a myslím, že nikdo si při mé formě nedovolí napsat, že mám pár kilo navíc," řekla Novinkám Agáta.

Modelka se vrátila z dvouměsíčního pobytu v Americe, kde byla se svým přítelem, motokrosovým závodníkem Janem Brabcem. "Denně jsem cvičila, běhala, zdravě se stravovala a hlavně jsem nepila alkohol," prozradila svůj dietní program modelka.

"Mám dole sedm kilo. Jsou mi volné džíny, které jsem měla po miss a to jsem byla hodně hubená,"  dodala Agáta.

Na zahájení nové sezóny amerického fotbalu dorazila se svojí kamarádkou, modelkou Hankou Chymčákovou. Zdržela se necelou hodinu a i za tu stihla nadchnout přítomné fotografy. Nejdříve se při oblékání dresu svlékla do podprsenky a pak zapózovala v náručí drsných hráčů amerického fotbalu.

V náručí svalnatých fotbalistů skončila také modelka Dominika Mesarošová, která sice na akci dorazila s expřítelem Antoniem, ale několikrát zdůraznila, že je nezadaná. "Jsem single a na téhle párty se mi obzvlášť líbí. Tolik chlapů na jednom místě už jsem dlouho neviděla," smála se.

Párty si nenechali ujít také Miss Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem, těhotná Míša Nosková, Sámer Issa nebo Sandra Nováková s přítelem Janem Nejedlým.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám