Hlavní obsah

Golfovým hřištěm u Melbourne prosvištělo stádo klokanů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyznavači golfu v Chirnside Parku na předměstí Melbourne se nestačili divit, když jim na hřiště zničehonic vtrhlo obrovské stádo klokanů. Přes krátce střižený trávník se vysokou rychlostí prohnaly desítky poskakujících vačnatců, kteří bezradné hráče přinutili odložit hole stranou.

Golfovým hřištěm u Melbourne prosvištělo stádo klokanůVideo: Reuters

 
Článek

Jeden z nich, Stephen Roche, zachytil klokaní invazi na video. „Je to pořádný fofr. Něco takového jsem ještě neviděl,“ uvedl v narážce na fakt, že klokany lze občas poblíž golfových hřišť pozorovat. „Připadalo mi, že to potrvá věčně,“ dodal jiný hráč, jenž dovádějící klokany natáčel z jiného úhlu.

Záběry rozpoutaly rozsáhlou diskusi na sociálních sítích. Zatímco jedny uživatele nahrávky zjevně potěšily, jiní se netajili obavami, zda klokani nepoškodili pečlivě upravený trávník, napsal server 9News.

„Překvapivě k žádnému poškození nedošlo. Jsou to živočichové s měkkými tlapami. Jedinou známkou toho, že tam byli, je spousta stop v bunkerech (písečné plochy golfových hřišť – pozn. red.),“ uklidňoval Roche zneklidněné debatéry.

Foto: Stephen Roche, Reuters

Golfovým hřištěm u Melbourne prosvištělo stádo klokanů

Další účastníci diskuse využili klokaního vpádu ke vtipkování. „Asi noví členové klubu,“ napsal jeden. „Jestlipak se u vstupu zaregistrovali?“ otázal se druhý, zatímco jiný událost přirovnal k Jurskému parku.

V čínské zoo se porvali klokani. Ošetřovatelka zasáhla lopatou a přišla o místo

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám