Hlavní obsah

Golfista se na hřišti propadl do země

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Waterloo

Hraní golfu může být někdy pěkně nebezpečné. Vyprávět by o tom mohl Američan Mark Mihal z Creve Coeur. V průběhu hry na hřišti Annbriar v illinoiském Waterloo se pod ním totiž propadla zem a on skončil na dně třímetrové jámy, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Golfistu pohltila zemVideo: Reuters

 
Článek

Třiačtyřicetiletý Mihal si přišel minulý pátek zahrát golf se svými přáteli, najednou jim ale zmizel z očí. Po chvíli uslyšeli jeho zoufalý křik o pomoc a zjistili, že jejich kamaráda pohltila obří díra ve tvaru zvonu široká pět a půl metru.

„Když jsem se dole rozhlížel, zjistil jsem, že to asi nebude úplné dno jámy. Tak jsem se tam radši moc nevrtal. A mám taky trochu klaustrofobii, takže to opravdu nebylo moc příjemné,“ uvedl Mihal, který nakonec vyvázl se škrábanci a vykloubeným ramenem.

Jeho přátelé přivolali na pomoc zaměstnance klubu, kteří po dvaceti minutách pomocí žebříku a lana muže dostali zpět na povrch. I přesto, že vše nakonec dopadlo dobře, si Mihal není jistý, jestli se na golfové hřiště ještě někdy vrátí. Bizarní příhoda ho totiž pořádně vystrašila.

V okolí Waterloo je vápencové podloží. To se může vlivem dešťů rozpouštět a pod povrchem tak vznikají díry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám