Hlavní obsah

George Michael: monogamie je nudná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák George Michael, který žije se svým homosexuálním přítelem Kennym Gossem, prozradil, že jejich vztah je velice otevřený. Jeden na druhého se prý nijak neváží a každý má další intimní poměry. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Pavel Kupka

Instalovaná výstava starých a současných fotografií ve foyeru Městské knihovny.

Článek

"Nežijeme monogamně. Jestli tak někdo z vás žije, je to opravdu velmi smutné. A přesto nám to klape," ujistil zpěvák.

Nic romantického

Odmítl však upřesnit, kdo kromě Kennyho příležitostně  sdílí jeho lože. Pouze přiznal, že mu náhodné známosti slouží výhradně k okořenění sexuálního života a nijak nezasahují do jeho mileneckého vztahu. "Stýkám se s nimi, jen když se s nimi chci vyspat, nic víc, ani žádné romantické večeře."

Nežárlí na sebe

Rovněž potvrdil, že jeho zálety nevzbuzují sebemenší Kennovu žárlivost. "Po osmi letech už mohou projít dveřmi, aniž by to znamenalo konec našeho vztahu. Stejně to funguje i naopak," podotkl Michael a dodal, že ho k milenecké nevěře vede zvláštní pud. "Je to touha, která panuje v sexuálním životě mužů," vysvětlil čtyřicetiletý hudebník.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám