Hlavní obsah

George Michael má vyděláno, končí v showbyznysu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák George Michael prohlásil, že se stáhne ze světa showbyznysu, hudbu však zcela neopustí. Rozhodl se, že bude zdarma šířit své písně prostřednictvím internetu. Ve čtvrtek o tom informoval internetový server BBC.

Foto: Útvar koncepce a rozvoje města Plzně

V rámci slavnostního galavečera byla vyhlášena také cena Hanuše Zápala.

Článek

Čtyřicetiletý multimilionář již nebude nahrávat tradiční hudební nosiče, které by se následně prodávaly v obchodech. Podle vlastních slov totiž už nepotřebuje žádný finanční zdroj.

"Mé čerstvé album Patience je poslední komerční vydání. Za svůj talent jsem byl v posledních letech dostatečně ohodnocen a od publika již nepotřebuji žádné peníze," prohlásil George. 

Případný výtěžek věnuje charitě

Michaelovi fanouškové si v budoucnosti  budou moci jeho písně stahovat z internetu a budou-li si přát, mohou na webu finančně přispět. Výtěžek však nepoputuje do zpěvákovy kapsy, nýbrž na charitativní účely.

"Skutečně si přeji, aby si lidé mohli nahrávky stahovat z internetu, zdarma a s možností učinit dar na charitu,"

"S dary lidí budu dělat velmi kladné věci," uvedl zpěvák kyperského původu, "stahuji se totiž ze všeho, co je negativní," dodal.

Zpěvák se domnívá, že jakmile přestane vydělávat, ztratí o něj média zájem. "Určitě tak budu šťastnější," uzavřel George Michael.

Reklama

Výběr článků

Načítám