Hlavní obsah

Francouzi si vystřelili z Bushova šéfkuchaře

Novinky, Jaroslav Zbožínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ/WASHINGTON

Po nedávných rozepřích mezi Washingtonem a Paříží kolem ozbrojeného zásahu v Iráku zabrnkali Francouzi Američanům opět pořádně na nervy. Vystřelili si z Waltera Scheiba, šéfkuchaře prezidenta USA George W. Bushe, když přijel do Francie na pracovní schůzku se svými kolegy z jiných zemí, informoval francouzský list Le Parisien.

Foto: Město Albrechtice

Ve Městě Albrechticích proběhne vánoční koncert

Článek

Tým televizní stanice France 2 při natáčení nového dílu pořadu Vyzkoušeli jsme všechno, který pracuje se skrytou kamerou, zinscenoval scénku Scheiba s údajnou manželkou francouzského prezidenta.

Záběry se asi neodvysílají

Nastrčená figurantka navštívila kuchaře v hotelu Plazza Athénée, představila se jako Bernadette Chiraková a se vší vážností oslovila mistra, zda by nechtěl pracovat v Elysejském paláci pro jejího manžela Jacquese, protože prý má rád hamburgry a pizzu. Nic netušící Scheib na nabídku kývl, ale když mu tvůrci pořadu zamaskovanou kameru odhalili, úsměv ze tváře mu rázem zmizel. A nejen to.

Velmi rozhořčen rozžhavil telefonní linku do Bílého domu, což následně udělala směrem do Elysejského paláce i administrativa Bílého domu a dožadovala se, aby France 2 natočený žert nevysílala. Producent pořadu Thierry Ardisson se náramně bavil a pochvaloval si, jakou perfektní práci filmaři odvedli. Prezident televizní společnosti Marc Tessier prý ale raději nařídil, aby videokazetu dobře uschovali ve skříni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám