Hlavní obsah

Foxová z Kill Bill zničila šaty za milióny korun

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Hrdinka akčního filmu Kill Bill Vivica A. Foxová polila svou róbu červeným vínem. Návrhář zpočátku trpěl, neboť celé šaty jsou posety pěti sty diamanty a stály v přepočtu více než čtyřicet miliónů korun. Krasavice si v miliónovém kostýmku z dílny Randiho Rahma vyrazila na předávání Oscarů.

Foto: Jiří Šmucler

Rychlovlaky TGV jsou připraveny. Zatím jezdí jen k sousedům – do Freiburgu, poté přes Stuttgart do Vídně

Článek

"Rahm nyní diamanty ze šatů jeden po druhém pečlivě vyndává. S hedvábím, z něhož byly šaty ušity, už zřejmě nic nenadělá. Chystá mi už ale nový model, na němž se diamanty budou určitě také vyjímat. Úžasné je, že za něj nebudu muset platit ani dolar. Vše je v ceně prvních šatů," pousmála se Foxová.  

Návrhář se nezlobí

Návrháři Rahmovi skutečně nevadí, že herečka jeho dílo znehodnotila. I nadále počítá, že bude na Foxovou šít drahé modely.  

"Obléknul jsem nádhernou hollywoodskou hvězdu, která v mém modelu vyráží všem dech. Nejsem rozčilený, že musím šaty předělávat. Je to součást dohody. Je mi ctí oblékat právě Vivicu," pronesl sebevědomě Rahm.

Související témata:

Související články

Tarantinův Kill Bill bude dvoudílný

S velkým napětím očekávaný akční snímek Kill Bill kultovního amerického režiséra Quentina Tarantina nabyl takové délky, že se v kinech objeví ve dvou dílech...

Kill Bill v čele filmového žebříčku

Nový film amerického režiséra Quentina Tarantina Kill Bill se o svém premiérovém víkendu dostal v Severní Americe do čela žebříčku návštěvnosti kin. Stejně...

Výběr článků

Načítám