Hlavní obsah

Finková má malá prsa, Genzerovi se ale líbí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Linda Finková, která v současnosti vystupuje v pražském Divadle Broadway ve Třech mušketýrech jako Mylady, nehodlá na svém zevnějšku nic měnit. Nepodlehne ani módní trendu, který nabádá ke zvětšení ňader. Její poprsí se sice nemůže chlubit velkými rozměry, jejímu muži Richardu Genzerovi prý ale vyhovuje i malé.

Článek

Ačkoliv Finková o silikonech vůbec nepřemýšlí, rozhodně neodsuzuje krásky, které chirurgické zákroky na vylepšení svého zevnějšku podstoupily.

"Když už je někdo na tom psychicky tak, že má třeba mindráky, tak mu to pomůže. Navíc, na světě jsme jen jednou, takže existuje-li možnost se nechat vylepšit a je to finančně pro člověka únosné, tak proč ne," uvedla sedmatřicetiletá Finková.

Nechala si spravit nos

Přesto se zkrášlující chirurgií již zkušenosti má. Přiznala, že má vylepšený nos. Zhruba ve dvaceti letech se koulovala a dostala ledovkou pořádně do nosu. "Pak jsem si ho nechala spravit, vyndat zlomené kůstky. Jinak jsem zatím neměla ze svého vzhledu tak velký mindrák, abych uvažovala o plastice," podotkla a dodala, že zatím nechce předvídat, co nastane s přibývajícím věkem.

"Třeba až mi bude pětačtyřicet či padesát, zjistím, že mám nějaké velké vrásky kolem očí nebo mi padají víčka, možná plastice podlehnu. Já svůj věk netajím, říkám každému, kolik je mi let, nemlžím. Ovšem fakt je, že na zpěvačku s vytahanými prsy a pytlíky pod očima je samozřejmě horší pohled než na takzvaně přešitou, proto nejsem proti tomu nechat si upravit zevnějšek. Mnohdy to není ani poznat a člověk nejen vypadá lépe, ale také se asi lépe cítí," uznala zpěvačka, která prozradila, že by ráda dceři Viktorce pořídila sourozence..

"Zatím si dáváme pauzu, ale kolem čtyřiceti bych ještě chtěla dítě stihnout. Teď mám krásné role, ještě si je chci užít. Kdybych ovšem otěhotněla neplánovaně, řekla bych si láry, fáry, všechno se dá zvládnout," uzavřela.

Související témata:

Související články

Linda Finková někdy chodí bez kalhotek

Zpěvačku a herečku Lindu Finkovou nadchla současná nabídka spodního prádla v obchodech. Doma již má mnoho různých souprav rozličných barev od černé přes...

Výběr článků

Načítám