Hlavní obsah

Filip Čáp z Rodinných pout měl pestrý milostný život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Když herec Filip Čáp, jinak také seriálový inženýr Michal Málek z Rodinných pout, křtil svou první knihu básní nazvanou Vzalas mi noci, byli u toho nejen jeho kamarádi, ale dostavila se také spousta krásných dívek. Ženy přitom tvořily velkou část hercova života.

Článek

"Do mých současných čtyřiatřiceti let bylo těch dívek, které mi opravdu vzaly noci, víc. To musím přiznat. A ony mě také inspirovaly k psaní veršů," svěřil se syn herce a režiséra Josefa Čápa a herečky Kláry Jernekové.

"Ale také jsem se potkal se zajímavými lidmi, kteří mě zaujali a o nichž jsem přemýšlel i v noci. A pak jsem sedl a psal básně. Napsal jsem téměř šest set básní, do sbírky jsem jich zařadil sto šedesát. Pokud o mou sbírku bude zájem, vyjdou i další. Zatím jsem do prvotiny s vydavatelem vybral ty plné romantiky a erotiky. A teď píši také povídky," pokračoval herec.

Oba rodiče mu zemřeli, a tak se na křtu knihy objevila pěvkyně Gabriela Beňačková, kvůli které otec jeho matku opustil. Z rodiny přitom Filipa nejvíce ovlivnila jeho babička Jiřina Stránská.

Snaha o pozitivní přístup k životu

"Ta byla vrcholem pozitivismu. Nikdy jsem z jejích úst neslyšel slovo deprese nebo problém. Díky ní jsem překonal svoje stresy z rozvodu a pak také z odchodu rodičů. Díky ní se snažím i já o pozitivní přístup k životu," vyznal se Čáp.

"Dost mi k tomu pomáhají také Rodinná pouta. Teď můj hrdina inženýr Málek odjede do Švýcarska, takže chvíli nebudu natáčet a budu mít čas na dovolenou," uvedl herec, který momentálně kvůli změnám počasí ztratil hlas.

"Když jsem v horkém vzduchu skočil do studeného bazénu, neudělalo mi to dobře. A to jsem musel ještě hrát hlavní roli v Topolově Kočce na kolejích v Hradci Králové. Lidé přišli, protože se přišli podívat také na toho seriálového Málka," uzavřel Čáp.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám