Hlavní obsah

Farmář se přestěhoval do města i se sedmi telaty, měl je na balkoně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž z čínské provincie S’-čchuan se přestěhoval z venkova do města, ale předchozího farmářského způsobu života se vzdát nechtěl. Přivezl si tedy sedm telat a umístil je na balkon svého nového příbytku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Obyvatelé komplexu bytových domů v čínské provincii S’-čchuan nemohli v polovině července uvěřit vlastním uším, očím a hlavně nosům. Podle informací webu South China Morning Post je totiž jednoho rána začalo obtěžovat kravské bučení a silný zápach.

Na svědomí to měl muž, jenž se do jednoho z bytů přestěhoval z venkova i se sedmi telaty o hmotnosti 10-20 kilogramů a umístil je na balkon. Místní úřady po mnoha stížnostech zareagovaly rychle a hned následující den zvířata odvezly.

U záběrů na sociálních sítích uživatelé většinou porůznu vtipkovali, například že telata si jistě nikdy ani nepředstavovala, že budou bydlet tak luxusně, nebo že je to jasný důkaz pevné konstrukce budovy.

Jiní však zvířata litovali a další zase poukazovali na to, že v těchto domech bydlí mnoho lidí, kteří se přistěhovali z venkova, jiný život než ten farmářský zkrátka neznají. To potvrzuje i skutečnost, že obyvatelé stejného komplexu si již v lednu stěžovali na to, že několik jiných nájemníků v bytech chovalo slepice.

Majitel telat se však se zásahem úřadů nehodlal smířit a několikrát se pokusil zvířata propašovat zpět na svůj balkon v pátém patře. Místní správa nemovitostí mu v tom však s výpomocí bezpečností služby zatím vždy dokázala zabránit.

Nejdražší kráva na světě má hodnotu skoro 100 milionů korun

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám