Hlavní obsah

Fanoušek herce Jakea Gyllenhaala si svou hvězdu vyfotil u pisoáru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austin

Herec Jake Gyllenhaal nebyl o víkendu vůbec nadšený ze zájmu jednoho svého fanouška, který se rozhodl zvěčnit si slavného herce u pisoáru. Hvězdu filmu Zkrocená hora vyfotil při močení se všemi detaily. A třicetiletý herec na to samozřejmě reagoval podrážděně. K potyčce došlo na toaletě filmového festivalu South By South v Texasu.

Foto: Profimedia.cz

Drzost některých fanoušků nezná mezí, focení u pisoáru zažil herec Jake Gyllenhaal.

Článek

Gyllenhaal přijel do Austinu propagovat svůj nový snímek Zdrojový kód. Když si v jednu chvíli odskočil na toalety, jeden z fanoušků neváhal vytáhnout mobil a Jakea nafotit se vším všudy. Herec pak v interview pro Entertainment Weekly přiznal, že k potyčce došlo

„Je to pravda. Myslím, že je naprosto vhodné udržovat si jistý prostor soukromí. Doufám, že lidé se mnou v tomto budou souhlasit,“ uvedl Gyllenhaal.

„Nedošlo k žádné rvačce, byl to nadšený fanoušek, který se snažil fotit na toaletě. Jake ho požádal, aby fotku vymazal, a on tak učinil. Nebylo to žádné drama,“ odmítl Gyllenhaalův mluvčí, že by se s fanouškem slavný herec musel prát.

Reklama

Výběr článků

Načítám