Hlavní obsah

Experiment: týden ignorovali Paris Hiltonovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Agentura AP se rozhodla uskutečnit zajímavý pokus. Celý týden si úmyslně nevšímala Paris Hiltonové. Ta je z prapodivných důvodů velmi často dosazována do titulních stran magazínů celého světa. Přitom se proslavila jen tím, že je dědičkou hotelového impéria a co se týče požívaní alkoholu, tak má větší výdrž než lecjaký pijan.

Článek

Hilltonová byla agenturou opomíjena týden, i když při normálním běhu o ní přináší svým klientům v průměru dvě zprávy denně. Informace se nejčastěji týkají modelčina soukromého života.  

Od 19. do 27. února byla tedy Hiltonová systematicky ignorována tímto zdrojem informací a svět se (kupodivu) nezbořil. Během těchto sedmi dní něžná blondýnka stačila oslavit své narozeniny, účastnila se několika akcí a opět se jí podařilo důkladně se opít.

Žádný z 10 tisíc klientů se ale o ničem nedozvěděl, dokonce ani o tom, že byla Paris zadržena kvůli řízení s propadlým řidičákem. V neděli se Paris objevila na Midwest Beauty Show v Chicagu, kde nadšeně rozdávala autogramy.

Stejně jako kdykoli jindy ji fanoušci zasypávali od hlavy až k patě dárky a radovali se, že mohou svůj idol vidět na vlastní oči.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová bude zaučovat panice

Svést kteréhokoli muže, po němž zatouží, je umění, které pětadvacetiletá Paris Hiltonová ovládá ze všeho nejlépe. Nyní ho může výhodně zpěněžit. Spolu...

Výběr článků

Načítám