Hlavní obsah

Exmanžel Spearsové chce vydělat na kompromitující kazetě

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Přestože manželství Britney Spearsové (22) s Jasonem Alexanderem (22) trvalo jen pár hodin, pro zpěvačku zřejmě neskončí bez následků. I když svazek byl úředně anulován a exmanžel si nemůže činit podle zákonů platných v USA nárok na polovinu jejího majetku, nehodlá odejít ze života hvězdy popu s prázdnýma rukama.

Foto: Petr Mráček

Tiskovka k vyhlášení soutěže Nej setřička roku 2014

Článek

Naznačuje to alespoň skutečnost, že Jason, který žije s rodiči ve dřevěném domku a byl mimochodem už několikrát trestán, si nyní najal mediálního poradce, jenž zastupuje jeho zájmy na veřejnosti.

Není jím nikdo jiný než proslulý Ira Rainess, který mimo jiné působil jako rádce filmovými cenami ověnčeného Toma Cruise.

Video může Britney zničit

Se souhlasem svého nového klienta hledá Rainnes zájemce o koupi videonahrávky, na níž je zaznamenán nejen průběh svatebního obřadu mezi Britney Spearsovou a Jasonem Alexanderem, ale také okolnosti, které mu předcházely a mohly by poškodit její pověst a možná i ohrozit kariéru.

Zpěvačka je na kazetě zachycena ve stavu hluboké opilosti, ale údajně i v dalších značně kompromitujících situacích. Vyvolávací cena činí jeden milión dolarů (asi 26 miliónů korun) a Rainnes se netají tím, že ji předá tomu, kdo za ni bude ochoten zaplatit nejvyšší částku.

Maminka vše napraví

"Nakonec se však videonahrávka na veřejnosti stejně neobjeví, protože stejně jako kdykoli v minulosti bude Britneyina matka ochotna přinést sebevětší finanční oběť, aby dceru uchránila před skandálem," soudí losangeleský tisk.

Dodává, že zatím kanadský žertík se svatbou stál Britney pouhých 100 dolarů (přes 2,5 tisíce korun). Polovinu z toho vydala za povolení k sňatku, zbytek za samotný obřad. "Zdá se však, že nakonec ji bude stát podstatně víc," soudí v rozporu s tiskem znalci zákulisí amerického showbyznysu.

Reklama

Související články

Justin Timberlake se Britney pomstí

Zpěvák Justin Timberlake, někdejší snoubenec Britney Spearsové, která se v sobotu vdala, se rozhodl, že ji vymáchá v té nejhorší špíně. Nástrojem msty...

Britney Spearsová je oficiálně znovu volná

Popová hvězda Britney Spearsová (22), která se v sobotu vdala za svého stejně starého přítele z dětství Jasona Allena Alexandera, v pondělí obdržela oficiální...

Výběr článků

Načítám