Hlavní obsah

Eminem utrácí milióny za make-up

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BELFAST

Americký rapper Eminem, zvyklý na vlídné kalifornské podnebí, se při své poslední návštěvě ve Velké Británii natolik bál vlivu mrazivého počasí na svoji pleť, že neváhal utratit šedesát tisíc liber (v přepočtu zhruba 2,7 miliónu korun) za make-up a kosmetické přípravky.

Foto: Policie ČR
Článek

Zásobu výrobků pro krásu si pořídil před svým vystoupením minulý měsíc v britském Belfastu. Podle listu Daily Star se rapper zaměřil především na kosmetiku, která by ho ochránila před vysušením pleti a účinky nepříznivého britského počasí.

"Přiletěli jsme do Londýna z předávání hudebních cena MTV v Římě, přičemž Eminema zarazila zima, která mu nedělala dobře na pokožku, proto nás hned požádal o radu, kde by si mohl pořídit něco k její ochraně. Věděl, že při vystoupení v Belfastu bude vystaven mrazu a chtěl se ochránit. Ovšem jakmile vyzkoušel jeden z výrobků M-Activ, vykoupil doslova celý obchod a odjel," prozradil člen Eminemova týmu.

"Je docela legrační, že právě Eminem nakupuje hromady kosmetiky. Nikdo by si zrovna o něm nemyslel, že by pečoval tolik o své tělo, respektive ho doslova hýčkal tou nejlepší kosmetikou," komentoval to zdroj.

Ačkoliv se rappeři navenek prezentují jako "tvrďáci", většina z nich dbá o svůj vzhled mnohem více než jejich kolegyně. Důkazem může být například Sean "P. Diddy" Combs, který dokonce vytvořil vlastní řadu pánské kosmetiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám